2009. augusztus 18., kedd

Nyaralás és munka

Múlt héten nyaralni voltunk. Történetesen Balatonöszödön. Mivel nem akaram az egész napot a strandon, unatkozással tölteni, rávettem szüleimet, hogy nézzünk körül a környéken. Átmentünk Balatonszemesre. Itt megtekintettük a Postamúzeumot és a mólót, majd másnap ellátogattunk Tihanyba. Sajnos itt nem tudtunk túl sok időt eltölteni...
A következő napon pedig Balatonszárszóra mentünk, mert már évek óta terveztem, hogy egy napon majd felkeresem a József Attila Múzeumot. Sajnos csak pár percünk volt ebédszünetig, így gyakorlatilag végig kellett rohanni a tárlaton. Amit még sajnálok, hogy nem lehetett bent fényképezni.

Most itthon vagyok, és megpróbálok tovább alkotni. Van most egy csomó munkám. Előszöris javítanom kell tovább A fáraó öccsét, aminek közben már írom a második részét. Ezenkívül illusztrálnom kell egy verseskötetet és LordDracul kisregényét, na meg persze a műtermemmel is próbálok haladni. Nem mondom, hogy az utóbbival olyan nagyon sokat kéne bajlódnom, mert most is apám csinálja, de a festés továbbra is az én feladatom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése