2009. június 9., kedd

Elvonási tünetek

Mióta készülök az érettségire, szinte sosincs időm arra, hogy írjak. Ha meg időm van, akkor viszont azért nem írok, mert félek, hogy ebben a stresszes helyzetben nem tudék magamhoz képest jó irományt összehozni. Pedig ott van a fáraó öccse c. regényem, amit most már nagyon szeretnék befejezni, ráadásul most egy különösen izgalmas résznél tartok.

Az írás hiánya nálam elvonási tüneteket eredményez. Valahogy nem érzem jól magam a bőrömben. Mintha kicsi lenne rám. Szellemem szárnyalni kíván, nem pedig a tételek monotonitásának mocsarába süppedni.

De azért néha sikerül alkotnom valamit. Ma például az oldalamat alakítgattam. Feltettem néhány képet, és elindítottam egy új fórumot. Sajnos nem sokan veszik igénybe ezt a szolgáltatász, de remélem, a közeljövőben sikerül ezt is beindítani. Egyelőre úgy néz ki, hogy az oldal látogatói megszavazzák, hogy csatlakozhassanak hozzánk új művészek. Eddig csak hat szavazat érkezett, de hát, hat szavazat is valami.

A szavazást az érettségi után fogom lezárni, és akkor utána, ha nem változik a jelenlegi arány, már jöhetnek is a többiek. Kitaláltam egy jópofa kis behívót, amit majd elküldünk azoknak, akiket szivesen látnánk az oldalon, de lehetőséget kapnak azok is, akiket nem mi hívtunk meg, de szeretnének csatlakozni hozzánk. Persze sok embert látnék ott szívesen, de sokakat nem ismerek, úgyhogy majd lesznek, akik kénytelenek lesznek maguktól jelentkezni. Remélem, mindenki jól fogja majd magát ott érezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése